Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 18 week 29

Recent verschenen: thriller ‘ms ZEEPAARD’ speelt in 2008, maar verhaalt over actuele problemen.

maandag 27 maart 2023, 17:52:04

'Ms ZEEPAARD' is een spannende roman, die de lezer niet alleen ontspannende spanning bezorgt, maar waarin ook actuele vraagstukken aan de orde worden gesteld. Zo komen in het verhaal de milieubezwaren naar voren die er kleven aan de cruise-industrie. Een belangrijk element in het boek is het feit dat er dictators zitten in Oost-Europa, die hun tentakels ver uitspreiden; ver genoeg om tot in het cruiseschip ‘ms ZEEPAARD’ door te dringen. Op deze wijze combineert auteur Frank de Zanger ontspanning aan zaken die er toe doen.

‘Ms ZEEPAARD’ is het nieuwe (zesde) boek van auteur Frank de Zanger. Het verhaal berust op fictie, maar de schrijver heeft zijn ervaringen gebruikt, opgedaan tijdens zijn werk (2005-2006) als Environmental Officer bij de Holland America Line. ‘Ms ZEEPAARD’ dingt mee naar de ‘Zilveren Vleermuis’, een door MAX gesponsorde prijs voor hét spannende boek 2023.

Een recensie-exemplaar kan worden opgevraagd via info@tournesol.nl. Voor meer informatie over de auteur, zijn boeken en andere creatieve uitingen, zie zijn blog https://frankdezanger.com

Gegevens roman ‘ms ZEEPAARD’:
Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl
Te verkrijgen bij de boekhandel en webshops
ISBN: 978-90-820784-3-5
NUR-code: 305
Auteur: Frank de Zanger
Uitgeverij: TOURNESOL, te Doesburg, aangesloten bij het Centraal Boekhuis
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 258
Verschijningsvorm: paperback
Verkoopprijs: € 19,90

Ontspanning | http://www.tournesol.nl