Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Koppers Speciale Promotions

maandag 11 juni 2007, 20:33:08

Koppers: attractieverhuur, verhuur springkussens, verhuur luchtkussens, evenementenverhuur, verhuur tokkelbaan, verhuur survivalbaan, verhuur klimwanden.

Koppers Special Promotions is alweer 10 jaar gespecialiseerd in het verhuren van leuke en spectaculaire attracties geschikt voor elk evenement. Ons assortiment is weer uitgebreid met een aantal nieuwe leuke attracties, die het beslist goed zullen doen op uw evenement. Wij ontwikkelen en verzorgen ook volledig op de wensen van de klant afgestemde promotionele attracties die op tal van evenementen kunnen worden ingezet. Deze combinatie van entertainment en promotie is een succesformule voor menig bedrijf.

Al onze attracties zien er altijd goed verzorgd uit en voldoen aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen. Onze medewerkers staan garant voor de veiligheid van de deelnemers en een professionele uitstraling. Wij hebben voor u verschillende jubileum voordeelpakketten samengesteld, welke te vinden zijn onder de rubriek Jubileum voordeelpakketten. Een goed product, professionaliteit en tevreden klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats.

Wij hopen dat u met plezier onze website zult bekijken en wensen u succes bij het uitzoeken. Neem voor vragen, boekingen of advies op maat gerust even contact met ons op.

Ontspanning | http://www.ksp.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis