Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

XCJ reclameproductie gaat over de grens.

donderdag 08 januari 2009, 09:30:00

XCJ reclameproductie haalde eind 2008 een nieuwe account binnen, Gizeh Raugerbedarf GMBH uit Gummersbach.
De wereld van GIZEH is er één van Roll-Your-Own and Make-Your-Own. Gizeh produceert state-of-the-art producten voor de “doe en maak het zelf roker”.
GIZEH heeft een uitgebreide productenrange van vloeitjes, filters, filter, tips en accessoires en exporteert deze naar meer dan 60 landen.
Voor de promotie van deze producten zet Gizeh diverse display en promotiematerialen in. Een deel daarvan wordt nu ontwikkeld én geproduceerd door XCJ reclameproductie uit Apeldoorn.

‘Natuurlijk zijn we trots op een dergelijk account ‘ verteld Frank van der Meulen, Directeur van XCJ reclameproductie.
‘Trots op het feit dat er weer een A-merk fabrikant voor onze creaties en producties kiest en trots dat we blijkbaar óók opvallen buiten onze landsgrenzen en zelfs in economisch “andere” tijden nog steeds een goede prijs en kwaliteit verhouding kunnen bieden.
Deze en andere factoren, zoals snelheid, betrouwbaarheid en creativiteit leiden er toe dat we voor degelijke klanten “mogen “ werken. Want zo voelt dat namelijk.’

Één van de eerste producties betreft een klein massief kartonnen toonbankdisplay. In offset gedrukt in twee Pmssen . Overigens over elkaar gedrukte metaalinkten wat het drukken hiervan niet vereenvoudigde. De offsetvellen zijn gecacheerd op 2 mm grijsboard en gestanst. Deze display biedt ruimte voortwee soorten filter tips en twee rijen Gizeh King Size Bronze en GIZEH King Size Slim papier. Een kleine en handzame productpresentatie, gemakkelijk op te zetten en een opvallende
– maar geen sta in de weg – toonbank display.

Bekijk deze display op onze site: www.xcj.nl en loop door de andere veelzijdige creaties van XCJ reclameproductie.
Ervaar de veelzijdigheid van XCJ, want of het nu gaat om de ontwikkeling en productie van display en promotiematerialen, webdesign, internetmarketing, logo ontwerp, huisstijldesign, verpakkingsontwerp, of industriële vormgeving een actie van XCJ zie je altijd!

Voor meer informatie:

XCJ reclameproductie
Prof. Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
055-5786129 / 06-22406476
Info@xcj.nl
www.xcj.nl

Bedrijven | http://www.xcj.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis