Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Evenementen en locaties publiceren via google maps

vrijdag 08 juni 2007, 11:51:07

Geografisch zoeken via www.coords.nl

Met behulp van deze internetsite kun je heel gemakkelijk met behulp van de bekende Google maps navigeren naar elke locatie ter wereld. Coords.nl biedt vervolgens de mogelijkheid om locatie gebonden informatie aan de kaart toe te voegen. Zo is het momenteel al mogelijk om alle carpoolplaatsen en golfbanen van Nederland zichtbaar te maken.

Door de eenvoudige interface kan elke internetgebruiker op een snelle manier zelf informatie aan de site toevoegen. Door gebruik te maken van een "houdbaarheidsdatum" voor de toegevoegde informatie is het mogelijk om alleen de relevante (toekomstige) evenementen weer te geven. Bovendien zorgt dit ervoor dat de aangeboden informatie meestal juist is

De site biedt ondersteuning van internet links zodat, bezoekers op eenvoudige wijze naar een ander internetadres geleid kunnen worden.

Toepassingen voor de internetsite zijn buiten het vinden van sportlocaties, het onder de aandacht brengen van eenmalige activiteiten en evenmenten. Te denken valt aan markten, vlooienmarkten, verkooppunten van seizoensproducten, fiets en wandel evenementen, circussen, kermissen, festivals maar ook aan optredens van bands, voorstellingen, toeristische attracties en zelfs bezienswaardigheden.

www.coords.nl richt zich er op, om de aangeboden infomatie in de toekomst ook downloadable te maken zodat de informatie eenvoudig aan een een navigatie of GPS systeem aangeleverd kan worden.

Internet | http://www.coords.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis