Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Kemp & Van Egeraat

maandag 01 december 2008, 21:37:12

Kemp & Van Egeraat wint Utrechtse Start 2008
November 26th, 2008
Een gat in een vergrijzende groeimarkt. Dat hebben Kemp & Van Egeraat gevonden, volgens de jury van de Utrechtse Start. Zij beoordeelden het jonge Zeister bedrijf als beste tijdens de elfde editie van de ondernemingsplanwedstrijd. De twee andere finalisten waren Golf Inside en De Unieke Ondernemer, dat de publieksprijs in de wacht sleepte.
Kemp & Van Egeraat komt tegemoet aan de behoefte van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te blijven wonen. Samen beschikken onderneemsters Ariane van Egeraat en Gerda Kemp over de kennis die nodig is om medioren en senioren te voorzien van een levensloopbestendige woning, in combinatie met hoog gekwalificeerde zorg en praktische dienstverlening.
Het ondernemingsplan van Kemp & Van Egeraat is volledig en zit goed in elkaar, aldus de motivatie van de jury. Zij had ook een positief oordeel over zowel de financiële als de commerciële haalbaarheid. Met hun dienstverlening voorzien de winnaars in een grote en – gezien de toenemende vergrijzing – sterk groeiende behoefte. De overwinning levert Kemp & Van Egeraat naast een wisseltrofee een geldbedrag van 5.000 euro op. Ook ontvangen zij een uitgebreid pakket aan dienstverlening door de participanten.

Bedrijven | http://www.kempenvanegeraat.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis