Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

SPEED & GEIN!!

vrijdag 02 maart 2007, 16:53:47

Een avondvullend programma waarbij facetten zoals snelheid, tactiek, inzicht, gein en (on)bereikbaarheid samen gaan. Stel je eens voor: Wel eens een toilet aan de race gezien? Het oude speelgoed van ons aller Jos Verstappen, beschikbaar gesteld door Jantje Lammers.. Bij Speed en gein is het allemaal mogelijk.

Nog nooit op een echte Dragster motor of auto gezeten? Ook dit is nu bereikbaar bij Silverstone....
Waarom wordt er bij race wedstrijden gewogen? Ook dit zal deze avond beantwoord worden. Echter, voor de gang naar het circuit, moeten er een aantal obstakels overwonnen worden. Laat eerst je rijvaardigheid maar eens tot zijn recht komen op onze simulator. Lukt dit?? Dan op naar het volgende obstakel. Flipper op ‘Speed’ in de daytona-flipperkast of één van de andere ‘racy’ kasten die onbeperkt bespeelbaar zijn. (Foto onder: www.mobile-stage.nl)

Voor hen die deze gang laten voor wat het is, zijn er onze heuse PITKATTEN zij wijzen een ieder de weg van het Poolbiljart (Poolen met een bekende Coureur?), of onze Lasergame arena tot de weg naar het KLPD buffet. Dit Buffet is uitgestald in een door een ieder te kiezen Pitbox. Stel je eens voor je eigen ‘Ferrari Pitbox’ of doen we het gewoon in de ‘Daf SkyBox?’ Om later op de avond niet overhoord te worden door de harde klanken van de sterke verhalen van je “ Nooit Gedacht “-collega. De Shumi drive-inn show, zorgt voor een lekker swingend en vlammend einde van de avond…

All inclusive arrangement: a € 69,- p.p. (Losse inloop ook mogelijk, vrije entree!)

Aanvangst: 18:30 - 23:00 uur Einde Onbeperkt arrangement
19:00 - 23:00 Onbeperkt Bier/fris/wijn/koffie/thee, Flipperen en Ludieke spelen
19:00 - 21:00 Onbeperkt Karten
19:00 - 21:00 Onbeperkt Lasergamen
20:00 - 22:00 KLPD-buffet
21:00 - einde Schumi-drive in show!!

Na het einde van het onbeperkt arrangement, draait de dj (ze) nog even door...

Voor meer informatie ga naar onze website

Ontspanning | http://www.silverstone.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis