Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Eenvoudig in 1 keer 10 advertenties plaatsen begint bij Winkelkraam.nl

zondag 23 november 2008, 13:25:16

Rijswijk 23 november 2008. Doormiddel van 1 muisklik kunnen adverteerders 5 tot 10 advertenties tegelijk op Winkelkraam.nl plaatsen.

Door de verslechterde financiƫle positie in ons land, worden er meer advertenties op Winkelkraam.nl geplaatst. De kredietcrisis zorgt ervoor dat veel mensen hun tweedehands spullen via internet gaan verkopen.Om het er voor onze adverteerders nog makkelijker op te maken, kan men nu doormiddel van 1 muisklik 5 tot 10 advertenties tegelijk plaatsen.

Winkelkraam is de jongste en snelst groeiende gratis advertentie site van Nederland. Elke dag ontdekken meer mensen Winkelkraam.nl
Op dit moment staan er circa 38.000 advertenties op en zijn er meer dan 430 kramen geopend.

Eenvoudig in 1 keer 10 advertenties plaatsen begint bij Winkelkraam.nl


Over Winkelkraam.nl
Winkelkraam.nl, opgericht in 2008, is in Nederland de eerste vraag- en aanbodsite waar u doormiddel van kramen uw artikelen kunt kopen en verkopen.
De site is eenvoudige van opzet.Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier hun handel aan de man brengen.Winkelkraam.nl is de jongste en snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.winkelkraam.nl

Internet | http://www.winkelkraam.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis