Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

Gratis gezondheidsconsult "Gezond in Balans" in regio Arnhem

maandag 27 oktober 2008, 14:36:28

Veel mensen vragen zich af hoe het staat met hun gezondheid. Gelukkig kun je veel doen om gezond te blijven, als je maar weet waar je op moet letten. Het gezondheidsconsult van Sensire kan uitkomst bieden. Tijdens het consult krijgen deelnemers aan huis advies over gezond zijn en blijven. Iedereen kan een afspraak maken voor een gezondheidsad-vies. Er is geen verwijzing nodig.

Gezond in Balans is dé manier om tijdig problemen te signaleren. Voorkomen is beter dan genezen.

Het consult
Deelnemers ontvangen na aanmelding thuis een vragenlijst over hun gezondheid, leefsituatie, eet- en drinkgewoonten. Tijdens het consult wordt deze ingevulde lijst bij de deelnemer thuis besproken en worden enkele testen gedaan. Voorbeelden zijn het meten van de bloeddruk en het bepalen van de verhouding tussen de lengte en het gewicht (BMI). Daarna bespreekt de consulent de resultaten en de deelnemer krijgt direct een gericht advies. Als het nodig is, kan worden doorverwezen naar bijvoorbeeld de huisarts of een andere hulpverlener.

Men kan terecht voor een Gezond en Balans advies in de gemeenten: Arnhem, Doesburg, Dui-ven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Lingewaard, Overbetuwe, Westervoort en Zevenaar.

Aanmelden
Voor informatie over het gezondheidsconsult en aanmelding kunt u bellen naar het algemene nummer van Sensire: 0900 – 8856 (lokaal tarief). Meer informatie vindt u ook op www.sensire.nl.

Overig | http://www.sensire.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis