Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Het Grote Kerstfeest !

maandag 27 oktober 2008, 00:08:32

Kom in de stemming tijdens Het Grote Kerstfeest !

Zin in een super spektakel met Kerst? Kom dan naar Het Grote Kerstfeest, op zaterdag 13 december in MECC te Maastricht. ’s Lands beste artiesten passeren de revue: Nick & Simon, Ali B, Yes-R, Brace, Gio, Djumbo, Kus, Shuman & Angel-Eye, Gebroeders Ko, Tessa (Popstars) en een bijzonder kerstcadeau in de vorm van surprise act van een Special Guest. De show wordt gepresenteerd door Kevin Hellenbrand (CH!PZ) en Bibi Schouten (de mooiste billen van NL).

Kaarten zijn nu te bestellen op www.topticketline.nl en via telefoonnummer 0900-300500. Kijk voor meer informatie op www.hetgrotekerstfeest.nl.

Presentatoren Kevin en Bibi vormen samen het brein achter de organisatie. Ze doen het echter niet zomaar. Het bekende tweetal heeft een duidelijke missie. “Overal in het land, en dan met name in de Randstad, is van alles te doen. We willen laten zien dat we dat in Limburg ook kunnen”, vertelt de dolenthousiaste Bibi. Kevin lacht als hij ziet hoe gedreven ze vertelt. “Maar ze heeft wel gelijk. Met Ch!pz treed ik overal op. De nadruk ligt daarbij vooral op het stuk Nederland boven de rivieren.” Zaterdag 13 december staan de schijnwerpers voor de verandering op Zuid-Limburg.
Met Het Grote Kerstfeest heeft Maastricht een grote klapper in huis. Vergelijkbare evenementen rond Sinterklaas, elders in het land, waren een groot succes. “We willen de Sint niet in de weg staan. Kinderen moeten dus ook vooral hun schoen zetten. Een kaartje voor Het Grote Kerstfeest is dan wel een heel leuk cadeautje”, meent Kevin. Bibi: “Ons feest is een feest voor iedereen. De optredens zijn zo divers, dat het niet alleen leuk is voor kinderen. Ook jongeren en ouders kunnen een leuke tijd beleven!” En zo is het maar net.

Kaarten zijn nu te bestellen op www.topticketline.nl en via telefoonnummer 0900-300500. Kijk voor meer informatie op www.hetgrotekerstfeest.nl. Wie in contact wil komen met de organisatie kan mailen naar dance@studiohellenbrand.nl of bellen met nummer +31(0)6 18234926.

Ontspanning | http://www.hetgrotekerstfeest.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis