Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Wereld Dieren Dag laat het niet voorbij gaan

zaterdag 04 oktober 2008, 10:00:37

Beste Dierenvrienden

Vandaag is het Wereld Dieren Dag, een dag om onze eigen dieren nog eens extra te verwennen maar ook een dag om stil te staan bij het leed van de 750 miljoen zwerfdieren die er in de wereld zijn, de dieren die dagelijks moeten werken, de galberen, de nestkalveren en alle andere dieren die hun dag doorbrengen in trieste en erbarmelijke omstandigheden.

Wanneer je op deze dag voor hun iets extras wil doen, geef dan een kleine donatie aan een stichting van je keuze. Dit kan je doen door bijv. de site Alle Goede Doelen te bezoeken en daar een stichting uit te zoeken.

Of je smst [b]AMCF aan[/b] naar 5757 en je ondersteunt automatisch 30 opvangcentra wereldwijd met maandelijks 1,50. Wil je liever een eenmalige donatie doen, dan kan dat ook door gelijk weer AMCF uit naar 5757 te sms-en. Je hebt dan één keer 1,50 gedoneerd.

Op deze dag willen wij ook aandacht vragen voor de vele duizenden vrijwilligers die in landen waar dierenwelzijn geen of nauwelijks prioriteit heeft, elke dag opnieuw hun zware werk doen, vaak in zeer primitieve omstandigheden, tegengewerkt door bevolking en gemeentes. Voor hén is de deze dag ook want zonder hen zou er nog veel meer dierenleed zijn.

Dus daarom vragen wij aan iedereen die ook maar iets om dieren geeft, geef vandaag aandacht, geld of een andere donatie aan de dieren. Laat ze merken dat we ze niet vergeten zijn.

Namens het Animal Medical Care Foundation team
Betty Mercey
www.amcf.nl

Overig | http://www.animalmedicalcarefoundation.com

 
 
   
vakspecialistaanhuis