Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Nieuwe verhuursite groeit als kool

dinsdag 23 september 2008, 16:21:50

Nieuwe verhuursite groeit als kool

RHENEN, 20080831 -- De gratis verhuursite www.deverhuring.nl heeft in de afgelopen periode het aantal aangesloten verhuurders zien groeien tot enkele honderden. Het bedrijf timmert nu hard aan de weg om meer bekendheid te verkijgen en zo nog sneller te groeien.

Het doel van de makers van de website is om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het verhuuraanbod in Nederland. Het vernieuwende aan het concept is dat niet de aanbieder maar zijn product centraal staat. "We willen niet een zoveelste bedrijvengids worden maar een overzicht geven op productniveau" aldus de oprichter. De drempel voor bedrijven om hun productaanbod te plaatsen is laag doordat dit gratis is en er geen uitgebreide registratie benodigd is.

Vanuit Rhenen hoopt het bedrijfje in de komende jaren de Nederlandse en Belgische verhuurmarkt transparanter en overzichtelijker te maken voor de consument. De consument kan met een eenvoudige zoekopdracht een overzicht krijgen van het verhuuraanbod in zijn regio en zo qua prijs en kwaliteit een goede keus maken.

Om de site te financieren zullen de inkomsten komen uit de verkoop van banners en het aanbieden van extra diensten op de site. De komende tijd wil het bedrijf investeren in bekendheid en het vergroten van het aanbod op de site. De ambities zijn om uiteindelijk een volledig overzicht van het verhuuraanbod in Nederland en Belgie te kunnen weergeven.

www.deverhuring.nl

Bedrijven | http://www.deverhuring.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis