Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

NetWerkt Werving en Selectie opent nieuw kantoor in Almere

maandag 26 maart 2007, 20:16:57

Opening nieuw kantoor bezegelt 5 jarig jubileum.

Almere - Donderdag 15 maart jl. was het feest bij NetWerkt Werving en Selectie. Het succesvolle werving en selectiebureau heeft onlangs een nieuw kantoor betrokken in Almere Buiten en bestaat bovendien binnenkort 5 jaar.

Marktleider in de werving en selectie voor de retail
NetWerkt Werving en Selectie is in mei 2002 opgericht door directeur Faila den Boon om de bestaande patronen in de werving en selectiebranche te doorbreken. Geboren uit idealisme heeft zij het bedrijf op haar "eigen wijze" vormgegeven. Met de focus op vacatures in de detailhandel laat NetWerkt bedrijven en kandidaten zien, dat werving- en selectiebureaus die met passie én enthousiasme hun vak uitoefenen, veel toegevoegde waarde bieden. Binnen korte tijd is NetWerkt uitgegroeid tot de marktleider in de werving en selectie binnen de detailhandel.

‘ De retail is een geweldige branche om mee samen te werken, gedreven mensen met passie voor het vak ‘ aldus Faila den Boon. Inmiddels bestaat de klantenkring uit 25% van de top 200 bedrijven in de retailbranche.

Niet alleen qua marktpositie maakte het bedrijf een sterke groei door, maar ook in het aantal werknemers: het bedrijf groeide van 1 naar 12 medewerkers, waarvan 4 mensen op franchise basis werkzaam zijn. ‘ De medewerkers hebben allen een andere achtergrond maar zijn sterk verbonden door hun gezamenlijke enthousiasme, doorzettingsvermogen en een krachtig teamgevoel. ‘Deze eigenschappen van het team zijn bepalend voor het succes van het bedrijf’ legt Faila den Boon uit.

Professionalisering
De groei van het bedrijf, de kanteling van de huidige arbeidsmarkt en de uitbreiding van vacatures op TopSearch niveau (directie en management niveau) draagt bij aan de professionalisering die het bedrijf heeft ingezet. De vraag naar retail professionals stijgt zichtbaar, de economie trekt nog steeds aan en dit heeft direct effect op de retail.

Goede kantoorruimte werd door de groei en professionalisering noodzakelijk en na een korte zoektocht werd deze gevonden aan de Middachtenlaan te Almere. Het kantoor bevindt zich op een steenworp afstand van het station Almere Buiten en is goed bereikbaar met de auto.


Voor meer informatie, zie www.netwerktbv.nl of telefoonnummer 036-5292026

Bedrijven | http://www.netwerktbv.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis