Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 16 week 26

Praktisch handboek voor een Gelukkig leven zonder stress

dinsdag 17 november 2020, 16:02:42

Praktisch Handboek “Dit is MIJN dag” over gelukkig leven zonder stress
DELDEN – Marli Visschedijk, stress en burn-out expert en eigenaar van ICU coaching, heeft nu een boek uitgebracht. Dit is MIJN dag! Praktisch handboek voor een gelukkig leven zonder stress. Door haar ervaring met mensen met een burn-out heeft ze een methode ontwikkelt die het makkelijk maakt om je leven bewust vorm te geven zodat je een gelukkig leven kunt leiden waar je nu van geniet en later met plezier op terugkijkt. Ze geeft je praktische handvatten om met stress om te gaan zodat je de energie hebt om ten volle te leven en je kansen te grijpen. Dit is MIJN dag! is online te bestellen op http://www.icu-coaching.nl en in de winkel bij The Readshop in Delden en Hengelo.
Dit is MIJN dag!
Door je te beseffen dat dit jouw dag is sta je anders in het leven. Dan zorg je ervoor dat je ook aan jezelf toekomt en niet alleen maar doet wat je allemaal moet doen, want dat is vaak zoveel dat je er zelf bij inschiet. Door bewust keuzes te maken en jouw leven te gaan leven wordt je leven lichter en leuker en kom je zelf tot bloei. Ook het verbinden met anderen speelt een belangrijke rol in een gelukkig leven. Bewust tijd maken voor elkaar en samen mooie momenten beleven maakt ook jouw leven leuker. En door anderen te helpen hun leven te verbeteren krijg je zelf een betekenisvol leven.
Gezondheid
Door nu te investeren in je gezondheid vergroot je de kans op een vitale oude dag. Dus zorg voor je hersenen, geef ze inspanning maar ook ontspanning. En zorg voor je lijf. Houdt je lichaam gezond en fit door gezonde voeding en leefgewoontes en beweging. Daarmee leg je de basis voor een vitaal leven. Het boek staat vol met tips die je meteen kunt uitproberen.
Stress
Bij stress ligt vaak de balans teveel bij het werk en te weinig bij het privéleven. Je werkt zo hard dat je ’s avonds geen energie meer hebt en op de bank ligt. Met praktische handvatten en inzichten leer je hoe je voor jezelf kunt zorgen op je werk zodat je ’s avonds nog energie hebt om leuke dingen te doen. Met de tips en werkbladen in dit boek kun je meteen aan de slag om van elke dag JOUW dag te maken.
Dit is MIJN dag! is online te koop via http://www.icu-coaching.nl en bij The Readshop in Delden en Hengelo.

Ontspanning | http://www.icu-coaching.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis