Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 18 week 12

Boek: Chardonnay Sundays - Een verhaal over vriendschap voor het leven

vrijdag 14 augustus 2020, 08:33:09

Chardonnay Sundays is een verhaal over vier vriendinnen, de beste vriendinnen. Vanaf hun eerste ontmoeting op de middelbare school tot aan hun huidige volwassen leven met partners en kinderen. Op het eerste gezicht lijkt het een combinatie van niet bij elkaar passende karakters maar toch werkt het en gaan ze voor elkaar door het vuur.

In al die jaren komen ze op zondagmiddag bij elkaar onder het genot van een wit wijntje. Ze delen hun ervaringen, lief en leed, elke zondagmiddag opnieuw, zonder uitzondering of afmelding ooit.

Maar die gezelligheid is uiteindelijk flinterdun en schijn bedriegt. Jaloezie, bedrog en frustratie blijken aan de orde van de dag. Toch blijven ze elke zondag weer, jarenlang, met hun glaasje koele Chardonnay gezamenlijk proosten op hun langdurige hechte vriendschap. Of toch niet? Door alle ervaringen en het onderlinge bedrog knapt er iets bij 1 van hen, met alle gruwelijke en bloederige gevolgen van dien. Maar wie breekt er uiteindelijk en blijkt in staat tot dit nietsontziende geweld?

Voor meer informatie over Chardonnay Sundays, de auteur (Maya W.F.) en mijn overige boeken: kijk op mayawf.com

Media | https://mayawf.com