Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 17 week 13

Hoe ‘De verdwaalde vrouw’ zichzelf terugvindt

woensdag 09 oktober 2019, 14:51:52

Hoe ‘De verdwaalde vrouw’ zichzelf terugvindt

Wat is onze identiteit? Hoe vatten we die samen en hoe wordt die gevormd? Doen we dat zelf of geeft onze omgeving ons een bepaalde identiteit? Welke rol speelt het verleden hierbij en hoe gebruiken we dat in de toekomst? Allemaal vragen die ieder mens zichzelf vroeg of laat een keer stelt. Het boek ‘De verdwaalde vrouw’ van Margreet Bijkerk is confronterend, en verhelderend. Omdat ‘De verdwaalde vrouw’ een synoniem is voor ons allen, een dagelijkse zoektocht die een leven lang voortduurt. Om achteraf te constateren dat de antwoorden voor het oprapen lagen.

Met de lancering van haar nieuwe boek ‘De verdwaalde vrouw’ brengt Margreet Bijkerk een andere dimensie aan als het gaat om hulpverlening bij de getraumatiseerde medemens. Iedereen maakt in zijn of haar leven dingen mee die de rest van het leven hier op aarde meegezeuld worden: bewust of onbewust. De kunst is om dit een plaats te geven waardoor de stress en onrust verdwijnt. Deze plaatsen worden door hoofdpersoon Anneke in dit boek heel letterlijk aangedaan. Daarna lukt het haar om die ervaring dienst te laten doen als expertise voor toekomstige belevenissen.

Luisteren
De boodschap is dat deze verrijking van de menselijke geest ervoor zal zorgen dat we ook beter voor elkaar kunnen zorgen, beter inspelen op situaties die anders wellicht beangstigend of vreemd zouden overkomen. Goed luisteren zorgt voor tijdige herkenning en vooral erkenning. Wie deze boodschap terugvindt in dit nieuwe meesterwerk van Margreet zal na het lezen van dit boek anders tegen dingen aankijken.

Levensles voor ieder individu
Op zoek naar een boek met inhoud, impact en een prachtige levensles? De verdwaalde vrouw is in een tijd waarin groepsprocessen en massamedia domineren een heerlijke terugkeer naar het individu. Een oase van rust contrasterend met de vluchtige (en soms verwarrende) social media-uitingen die elke seconde bijna inhoudsloos onze hersenen in beslag nemen. Vind jezelf terug als mens, als hulpverlener of verzorger van mensen die getraumatiseerd, gestrest of onzeker door het leven gaan. Eigenlijk is dit boek een aanrader voor iedereen die leeft!

Ga samen met Margreet Bijkerk de intieme reis door jezelf aan in dit meeslepende verhaal over Anneke: de personificatie van de moderne mens anno 2019. En ontdek of Anneke haar thuis op tijd gaat terugvinden. Kijk voor meer informatie en de verkoopkanalen op: www.margreetbijkerk.com of volg de ontwikkelingen via Facebook: www.facebook.com/deverdwaaldevrouwdoormargreetbijkerk

Overig |

 
 
   
vakspecialistaanhuis