Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 18 week 12

Besteonderdelen.nl

dinsdag 08 oktober 2019, 17:01:16

Vloermatten maken het gemakkelijker om een wagen proper te houden. Ze beschermen de vloer tegen vuil en vocht, zodat de levensduur van de deklaag verlengd wordt. Bovendien kunnen sommige onder hen als interieurdecoratie dienen.

Vloermatten: 7 belangrijke weetjes

Catalogi bevatten niet enkel universele accessoires, maar ook exemplaren gemaakt voor auto's van een specifiek merk en model. Het eerste type matten is gewoonlijk goedkoop, en kan in bijna elk voertuig gebruikt worden. Het tweede type matten past perfect in het interieur van een specifieke wagen.
Rubberen vloermatten zijn het populairst. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee, en worden verkocht aan een betaalbare prijs. Er zijn ook modellen met een speciaal patroon met ribbels: deze leiden het vocht in holtes ertussen, zodat het niet over de vloer verspreid wordt. In de meeste gevallen zijn deze rubberen auto-accessoires gemakkelijk af en toe te reinigen met warm water. Wanneer ze sterk vervuild zijn, gebruikt u het best speciale chemische middelen die compatibel zijn met het materiaal van de mat.
Producten van polyurethaan zijn lichter en elastischer dan rubberen exemplaren. Bovendien zijn ze bestand tegen vorst en schuring, geven ze geen onaangename geurtjes af, en vereisen ze geen ingewikkeld onderhoud.

Bedrijven | https://www.besteonderdelen.nl