Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 17 week 13

Een nieuw handboek voor afstuderende hbo'ers

zondag 08 september 2019, 16:14:20

In 'Afstuderen: Zo Kan Het Ook! - Een door alumni geschreven handboek voor (rechten)studenten op het hbo' beschrijft ervaringsdeskundige Luuk Nicolai op informerende en behapbare wijze wat afstuderen op het hbo inhoudt en waar het beste rekening mee gehouden kan worden. Dit bijzondere managementboek wordt sinds vrijdag 23 augustus uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Als hbo-student word je tijdens het afstuderen behoorlijk in het diepe gegooid. Je wordt verwacht een scriptie af te leveren, maar over de lange weg daarnaartoe bestaan nog veel vraagtekens.
In dit boek geven een aantal oud-studenten tips over allerlei zaken waar je tijdens het afstuderen mee te maken krijgt of kunt krijgen. Van begin tot eindfase. Belangrijke aandachtspunten en manieren hoe iets aan te pakken worden op laagdrempelige wijze beschreven. Met eigen praktische voorbeelden en persoonlijke ervaringen geven de oud-studenten daarnaast extra body aan de tips die zij geven. Allemaal met als doel om de student verder te helpen bij zijn of haar afstudeerroute onder het motto afstuderen: zó kan het ook!

Luuk Nicolai (1994) is in 2018 geslaagd voor de opleiding HBO-Rechten. Nadat hij klaar was met zijn studie, had hij het sterke verlangen om iets te doen met alle ervaringen die hij tijdens zijn afstuderen had opgedaan. Dit vormde de aanleiding voor dit handboek, dat hij met behulp van een aantal oud-studiegenoten heeft geschreven. Mensen verder helpen en hen iets meegeven, dat vindt Luuk leuk om te doen. Met zijn schrijversdebuut ‘Afstuderen: Zo Kan Het Ook!’ hoopt hij studenten te kunnen ondersteunen bij het afstuderen.

Over het boek

Uitvoering: Paperback
ISBN: 9789463895231
Verkrijgbaar via: Boekscout.nl, Bol.com
Voor alles omtrent het boek: mail naar afstuderenzokanhetook@gmail.com

Overig |

 
 
   
vakspecialistaanhuis