Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Boek: "DE VERLICHTE SCHILDPAD" verhaaltjes over verlichting

vrijdag 26 april 2019, 01:39:07

Er is geen vorm, je bent compleet, de antwoorden liggen in jezelf.
Het lijkt zo simpel, en dat is het ook, behalve als je het niet ziet.

De schrijver woont in Drenthe en is eind 2015 ontwaakt. Hij heeft zijn tweede boek over verlichting geschreven en geïllustreerd. Het staat weer vol aanwijzingen voor 'atma vichara' ofwel essentieel zelfonderzoek.

Luister naar de levensvragen van de dieren en onderzoek de aanwijzingen van schildpad in jezelf. Zo leer je de werkelijkheid over jezelf te zien en zal je ware Zelf door de complexe structuren van geconditioneerde identificatie heen beginnen te schijnen.

De eeuwenoude kennis is tijdloos en heeft nooit aan actualiteit afgedaan, het gaat tenslotte alleen om jezelf, hier en in dit moment. Door de aanwijzingen in een context met dieren te plaatsen zijn de lessen wellicht makkelijker te accepteren en op jezelf toe te passen.

Het is aan jou wat je ermee doet en hoever je gaat. Durf jij naar jezelf te kijken zoals schildpad? Het zal je overtuigingen zeker op de kop zetten, maar als jij die uitzonderlijke zoeker bent die bereid is tot het einde te gaan, dan zal je net als schildpad ontwaken en waarlijk vrij zijn.

Inkijkexemplaar:
https://issuu.com/jeroenpetra/docs/inkijkexemplaar_definitief

Vanaf 10 mei 2019 zal het boek beschikbaar zijn via de website: https://jeroenpetra.jimdo.com
De kosten van een boek zijn €12,50 (+ verzendkosten €3,90)

Ontspanning |

 
 
   
vakspecialistaanhuis