Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 28

Publicatie boek Tussen de Zegen en de Vloek

zondag 25 maart 2018, 15:00:47

NIEUW BOEK VERSCHENEN VAN FRITS VERHULST uit Stompetoren

Het boek is gepubliceerd door Brave New Books
De Tussen de Zegen en de Vloek trilogie is sinds 23 maart 2018 in de verkoop.

De Flaptekst:
Toen hij op 11 juni 2014 de voordeur opende kon hij niet bevroeden dat hij drie achtereenvolgende zomers een achtbaan zou berijden waarbij demonen uit een tragisch verleden, heden en de toekomst innig naast hem zaten. De hand op zijn knie en soms de nagels venijnig in zijn huid priemend.
1) Hangt het leven werkelijk van toevalligheden aan elkaar? Hoe kunnen verbijsterende gebeurtenissen voor- en tijdens de Tweede Wereldoorlog ervoor zorgen dat levens opnieuw op het spel komen te staan?
2) Een vreselijke aanslag is op handen, maar verwarrende aanwijzingen frustreren het onderzoek. De levens van tienduizenden onschuldige burgers staan op het spel. En ondertussen hangt één vraag als een verstikkende deken over alle gebeurtenissen: "Wie is Engmar Dogan?'
3) In het laatste deel van de Tussen de Zegen en de Vloek trilogie wordt een dreiging, die in de eerste twee delen sluimerde, een vreselijke realiteit.
Na een aantal onthutsende gebeurtenissen wordt een verschrikkelijke waarheid zichtbaar.

Beoordelingen:
"Het is opvallend hoe je de hoofdpersonen juist vanuit een ander perspectief introduceert. Die vele perspectiefwisselingen in het verhaal zorgen telkens weer voor een andere kant van het verhaal. (..) Jouw thriller blijft spannend tot het eind!”
“Een thriller, geschreven met gevoel en met een verbijsterend plot.”

De schrijver:
Frits Verhulst (1959) schrijft vanaf jonge leeftijd stripverhalen, songteksten, korte verhalen en romans. Een raadselachtig gebeuren of visioen dat hij op jonge leeftijd waarnam liet hem een grote belangstelling voor wetenschap, randwetenschap en geschiedenis ontwikkelen. Het constante innerlijke gevecht tussen rationaliteit en het spirituele uit hij in de Tussen de Zegen en de Vloek trilogie, die in de loop van drie jaar werd geschreven. Zijn schrijfstijl wijkt dermate af van de gebaande paden dat deze niet als thriller, non fiction, fiction, science fiction of gevoelig kan worden gerubriceerd: al deze elementen zijn verenigd in zijn boeken.

De gegevens:
Titel: Tussen de Zegen en de Vloek
Auteur: Frits Verhulst
Groot formaat 26 x 10 cm
Aantal pagina's: 522
Hoogglans kaft
Geïllustreerd: nee
ISBN: 9789402173918
Vaste prijs: € 39,95
O.m. verkrijgbaar bij Bol.com. AKO.nl, Bruna.nl en vele andere (online) boekhandels en via de auteur zelf.

E-mail adres: fritsverhulst@gmail.com

Media | http://fritsverhulst.blogspot.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis