Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

Nieuw! Big Data Steward training

donderdag 08 maart 2018, 12:08:32

Eindhoven 7 maart 2018 – In deze 4-daagse training inclusief praktijkexamen wordt de deelnemer opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie.

Een belangrijke rol in elke data-gedreven organisatie is de rol van Data Steward. De Data Steward vervult een brugfunctie tussen de IT- en de businesskant binnen de organisatie en zorgt voor de juistheid, volledigheid, integriteit en kwaliteit van de gegevens in de organisatie.

Big data verandert de rol van de Data Steward in de organisatie. De Big Data Steward is een breed georiënteerde data specialist, vraagbaak voor allerhande data-gerelateerde vragen uit de organisatie en voortdurend op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van databronnen. De Big Data Steward kent de processen van het bedrijf, kent de databronnen en kent de organisatie en haar klanten door en door. De Big Data Steward combineert organisatietalent en technische datakennis tot een innovatieve functie en is de spil in de data-driven organisatie.

Na afloop van de Big Data steward training:
• heeft u kennis van modelgestuurde Big Data mogelijkheden
• heeft u kennis van datagestuurde Big Data mogelijkheden
• heeft u basiskennis van Big Data architectuur en de toepassing ervan
• heeft u kennis van Big Data Science toepassingen en implementaties
• kunt u een Big Data Steward strategie ontwerpen en implementeren
• kunt u een Big Data Steward analyse oplossing/toepassing realiseren en implementeren
• kunt u een Big Data oplossing/toepassing beoordelen en adviseren over mogelijke optimalisatie
De training is bestemd voor data professionals die de functie of de rol van Big Data Steward ambiëren en hiervoor de juiste training zoeken. Wij denken dan o.a. aan data-analisten, business analisten, data warehouse analisten, Business Intelligence (BI) managers en -consultants, IT managers, informatie managers, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatiemanagers.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.
International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke en online) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van zowel publieke als private organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

ICT | http://www.imf-online.com

 
 
   
vakspecialistaanhuis