Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

Gemakkelijk afvalcontainers bestellen via internet

vrijdag 18 juli 2008, 13:52:54

Uniek in Nederland: Afval.nl is een nieuw initiatief voor het verhuren van rol,- en bouwcontainers aan iedereen in Nederland. Afval.nl bv is vorig jaar opgericht om de soorten containers en afvalstromen voor iedereen inzichtelijk te maken en dit te combineren met het plaatsen van een online bestelling.
Of u nou een bedrijf heeft, er thuis een verbouwing aan zit te komen of de tuin eindelijk op de schop gaat, afval.nl biedt de mogelijkheid om online simpel en snel uw container te bestellen.
U selecteert uw benodigde container en afvalstroom, voert uw gegevens in en kunt afrekenen op 3 manieren, simpel en snel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Voor wie is afval.nl?
Afval.nl startte vorig jaar met het idee om het voor iedereen in Nederland gemakkelijker en sneller te maken om een rol, en/of bouwcontainer te bestellen. Het bedrijf is niet regio gebonden dankzij een uniek interactief netwerk aan bedrijven in heel Nederland.

Als u een bedrijf heeft en veel afval produceert zoals een bouw,- en/of sloopbedrijf, schildersbedrijf, aanneming etc. is afval.nl meer dan een product maar ook een service. Een duidelijk overzicht van uw activiteiten op afval.nl geeft u inzicht in uw bedrijfsactiviteiten.

De doe-het zelvers zitten ook niet stil, de lente komt er weer aan en het verbouwen, slopen en tuinieren komt weer in volle gang. Ook voor hen is afval.nl simpel, snel en duidelijk.

Snelheid en gemak

Van het bestellen van de dagelijkse boodschappen tot het kopen van een auto, alles kan en gaat digitaal. Vanaf heden is het dus mogelijk om uw benodigde container online bestellen.

U selecteert uw container, kiest de betreffende soort afval, voert uw gegevens in en rekent af. Ook aan de betalingswijze is gedacht, dit kan namelijk op drie verschillende manieren; via IDeal, bankoverschrijving of automatische incasso. Mocht u de container om willen wisselen dan kan dit ook door 1 druk op de knop.


Afval scheiden loont

In het kader afval scheiden loont probeert afval.nl het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Er wordt gewerkt met concrete voorbeelden van containers en afvalsoorten. Hierdoor krijgt de klant informatie over het scheiden van het afval, hoe meer er wordt gescheiden hoe lager de kosten.
Het scheiden van afval loont dus, voor zowel het milieu als de eigen portemonnee.

Afval.nl is een verantwoordelijke manier om van uw verschillende soorten afval af te komen. Op deze manier bent u al bewust bezig met het milieu, de rest doen wij.

Bron: Afval.nl bv

Internet | http://www.afval.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis