Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Recent verschenen roman: Het Palmeneland

zondag 11 september 2016, 00:46:58

PERSBERICHT ALGEMEEN:
De roman Het Palmeneiland is een spannend, grotendeels fictief verhaal, maar is wel gebaseerd op gewelddadige gebeurtenissen, waarbij een jonge vrouw jaren geleden in grote moeilijkheden is geraakt.
Een situatie die helaas ook nu nog bijzonder actueel is. Behalve spanning bevat de roman ook de nodige romantiek en intriges.

SAMENVATTING:
Een vroegere schoolvriend gaat, door omstandigheden gedreven, naar de vrouw op zoek. Uiteindelijk komt hij met 2 andere personen, waaronder een andere ex-geliefde als grote concurrent, terecht op het Tunesische vakantie-eiland Djerba (ook wel Het Palmeneiland genoemd).
Daar beleeft het trio heftige toestanden. Het gevolg is dat de zoekactie faliekant dreigt te mislukken, met de nodige gevolgen voor alle betrokkenen.

OVER JULES DU LAC:
Als tiener wilde ik óf profvoetballer, óf schrijver worden. Het werd geen van beide, maar het door toevallige omstandigheden een eigen bedrijf in de dienstverlening. Maar schrijven is altijd mijn passie gebleven. Nu, na mijn actieve arbeidsperiode, kan ik mij volledig gaan wijden aan deze passie. Behalve een aantal korte verhalen en gedichten die ik geschreven heb, is de roman Het Palmeneiland een mooie primeur, waar ik toch wel best trots op ben.

VERKOOPINFORMATIE:
Uitgever: Boekscout, Soest.
Auteur: Jules du Lac.
e-mail: julesdulac@live.nl.
Type: Roman.
Te bestellen bij: alle boekwinkels, boekenverkoopsites als: Bol.com en bij Uitgever Boekscout.nl
ISBN: 9789402228144
Prijs: 19,95
Pagina’s: 256 in Paperback

Ontspanning | http://www.julesdulac.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis