Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Zoekmachine Marketing

dinsdag 08 juli 2008, 14:41:44

XCJ. Inventief en vernieuwend. Dat durven wij te beweren over onze creativiteit én over onze kennis van de actuele mogelijkheden. Zo ontwerpen wij websites die niet alleen aantrekkelijk zijn om te zien en precies de juiste informatie bieden, maar die ook toegankelijk zijn, gemakkelijk te vinden, snel en optimaal te beheren.

XCJ houdt van een pragmatische aanpak. Dat voorkomt onaangename verrassingen als de site eenmaal operationeel is. Als wij een website ontwerpen en bouwen wordt het geen eindeloos surfen over de digitale snelweg. Die site wordt gewoon supersnel gevonden dankzij een innovatief systeem waar wij eigenlijk patent op zouden moeten aanvragen.

Attractief en informatief. Sleutelwoorden voor elke websiteontwerper. Toch is dat niet genoeg. Ziet de bezoeker op het juiste moment de juiste informatie? Is er sprake van trace and tracking? Hoe vaak wordt de site bezocht? Hoe vaak leidt vinden tot contact en contact tot kopen? Een website van XCJ draagt de antwoorden in zich.

XCJ WEBPLAN
Wensen op het gebied van sfeer, uiterlijk, zeggingskracht, vindbaarheid en (data)beheergemak worden stuk voor stuk gehonoreerd.
Eisen rond technische randvoorwaarden worden van meet af aan meegenomen in ontwerp en realisatie.
Bedenken hoe de site aansluit bij de (bedrijfs)cultuur van de opdrachtgever en technisch perfect functioneert, doet XCJ. Daar zijn we voor.
Strategie is de combinatie eisen, wensen en creatie en de manier waarop dat wordt ingepast in de (bedrijfs)strategie van de opdrachtgever.
Informatie op de website moet snel en efficiënt te vinden zijn. Informatie over de werkwijze, het tijdpad en de prijsvoering van XCJ ook. Wij zorgen voor beide.
Techniek is de drijvende kracht achter elke website. Daarvoor doet XCJ een beroep op externe partners met verstand van zaken. Zij zijn het die zorgen dat een mooi ontwerp met de juiste informatie daadwerkelijk op de geplande datum ‘de lucht ingaat’, te vinden is en te beheren.
Evaluatie is essentieel om te bepalen of de site doet wat hij moet doen en voldoende compleet is.

XCJ Snel gevonden zo gezien!

Bedrijven | http://www.ditmoetjegezienhebben.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis