Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

XCJ reclameproductie in Apeldoorn lanceert nieuwe site.

dinsdag 08 juli 2008, 03:39:03

July 7, 2008 by xcjreclameproductie

Op www.ditmoetjegezienhebben.nl worden de nieuwste technieken toegepast voor zoekmachine- marketing. De combinatie van Flash en HTML en (zeer binnenkort) de toevoeging van een 3dimensionale promotiefilmmaakt deze site het bezoeken waard. De heldere opbouw van gedane producties (portfolio) geeft direct een duidelijk overzicht van de uitgebreide productiemogelijkheden van XCJ. Naast het ontwerpen van displays - verpakking en promotiematerialen bewijst XCJ haar creativiteit ook op het vlak van design van magazines (Careality), huisstijlen , websites logo en merkontwikkeling.

Ook industriële vormgeving voor bijvoorbeeld Magic light (Bobcorn) en het ION oplaadpunt voor Sparta zijn producties waar XCJ met recht trots op kan zijn. Sinds de start van XCJ ( maart 2006) heeft dit snel groeiende reclamebureau of beter gezegd reclame - productie - bureau in Apeldoorn producties gerealiseerd die opvallend, origineel en voor een gunstige prijs te produceren zijn. Niet voor niets wisten al meer dan 50 nieuwe accounts de weg naar XCJ te vinden om daar hun promotiematerialen te laten ontwerpen én nog veel belangrijker, voor een gunstige prijs te laten produceren. Snelheid en kwaliteit staan bij XCJ bovenaan.

Zeker als het gaat over verpakkingsdesign, displayproducties en direct mail blijkt XCJ keer op keer met succesvolle oplossingen te komen.

Met www.ditmoetjegezienhebben.nl bieden we naast onze bestaande site www.xcj.nl een mooie en attractieve kennismaking met XCJ, een goed overzicht van productiemogelijkheden en maken we op deze site gebruik van de meest recente mogelijkheden voor klant en prospect informatie op het Internet.

“een actie van XCJ zie je altijd” maken we ook met deze website wederom waar.

Vragen over zoekmachine marketing, productie en/of vormgeving van display en promotiematerialen? Een magazine vorm te geven of “slechts”DTP werk uit te besteden, website te maken? Ontdek de veelzijdigheid van XCJ reclameproductie!

Neem contact op met :

XCJ reclameproductie

Prof. Röntgenstraat 8

7311 AM Apeldoorn

Telefoon 055-5786129

Fax. 055-5265707

Mobiel 06-22406476

info@xcj.nl

www.xcj.nl

www.ditmoetjegezienhebben.nl

Internet | http://www.ditmoetjegezienhebben.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis