Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

Webshop Seminar

woensdag 14 mei 2008, 15:49:59

Vrijdag 13 juni zal Eduvision voor het eerst een Webshop Seminar organiseren. Het Webshop Seminar is bestemd voor beginners die de functionaliteiten van een webshop willen leren kennen. Tijdens het Seminar leert u onder andere hoe u een webshop opbouwt en waar u daarbij aan moet denken. Wilt u een succesvolle webshop opzetten? Kom dan naar dit Seminar!

Starten met een webshop
Tijdens deze presentatie wordt duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een webshop en waarom en hoe men een webshop opzet. Hiernaast worden ook de juridische aspecten behandeld en wordt uitgewijd over de promotie.

Webshop systemen
Een van de specialisten op het gebied van webshop systemen legt aan u voor wat er precies in de markt is. En waar u het beste gebruik van maken om uw webshop zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Webshop marketing
Hoe bespeelt u de bezoeker van uw website om deze uiteindelijk als klant te kunnen begroeten? In vogelvlucht wordt een overzicht gegeven van de verschillende promotiemogelijkheden die uw webshop tot een succes kunnen maken.

Webshop in de praktijk
In deze afsluitende presentatie wordt duidelijk hoe een webshop in de praktijk werkt. Alle ins en outs van de dagelijkse praktijk worden besproken en de spreker staat open voor al uw vragen.

Waar en wanneer?
Het Webshop Seminar zal vrijdag 13 juni gehouden worden in Apeldoorn. De eerste presentatie zal aanvangen om 13.30 uur. Vanaf 13:00 uur bent u alvast van harte welkom voor een kop koffie. Het programma zal tussen 16.30 en 17.00 uur eindigen. Het Seminar vindt plaats op een heel bijzondere locatie, namelijk het Apeldoorns museum Coda. Future meets history!

Internet | http://www.eduvision.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis