Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Aigon Data recovery presenteert zijn nieuwe webpage

vrijdag 07 maart 2008, 14:56:00

Aigon Data recovery presenteert zijn nieuwe webpage

Ontdek wat er met jouw harde schijf gebeurd via de nieuwe webpage van Aigon


Aigon, pioneer in ontwikkeling en specifieke oplossingen voor ieder data recovery proces, presenteert zijn nieuwe webpage http://www.aigon.nl , ontworpen om precies aan te sluiten op de wensen van de bezoeker.

Het nieuwe ontwerp is verbeterd zodat je beter kunt navigeren en de inhoud en functies zijn verbeterd. Een van de belangrijkste vernieuwingen van de nieuwe pagina is de mogelijkheid om je eigen prijsopgave zelf online samen te stellen. Via een eenvoudig formulier kan de bezoeker op ieder tijdstip en vanaf ieder plek achterhalen wat de daadwerkelijke prijs voor de service is, en indien gewenst, beginnen met het data recovery proces.

De nieuwe pagina heeft meer nuttige informatie en inhoud. Een van de nieuwe hoogte punten is de sectie “nieuws”. Behalve actueel nieuws van ons bedrijf, biedt het ook meer relevant nieuws uit de sector.

De vergrote inhoud heeft ook een nieuwe structuur met zich mee gebracht, om gemakkelijker en logischer de informatie te vinden, nieuwe secties als “Technische gids” met alle informatie over opslagmedia en schade, of “Ondersteuning” met meer praktische informatie. Daarnaast, om de toegang tot de verschillende secties te vergemakkelijken is er een navigatie menu gecreëerd.

De creatie van deze nieuwe webpage is voor Aigon een extra manier om dichter bij zijn cliënten te komen, met een nuttige en praktische site, aangepast aan hun behoeften.

Aigon, http://www.aigon.nl bedrijf gespecialiseerd in data recovery, heeft een simpel en soepel proces gecreëerd, om zijn cliënten op de meest efficiënte en eenvoudige manier te helpen bij de recovery van hun data. De hoge graad van succes, en de uitgebreide ervaring in de sector maken het Aigon mogelijk om hoge kwaliteit service aan te bieden tegen de beste prijs.

ICT | http://www.aigon.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis