Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Fanzel "Een droomplek in de Ardennen"

woensdag 05 maart 2008, 10:31:02

De kavel/landhuis omstreken….

In de heuvels van de Belgische Ardennen heeft TPS 6 ruime Ardeense landhuizen voor permanente- of recreatieve bewoning te koop. De landhuizen worden onder Ardeense architectuur in Fanzel gebouwd, een plaatsje nabij het kleinste stadje van Europa Durbuy.

Bij de bouw is veel aandacht besteed aan uw privacy. De meeste landhuizen staan op een zeer ruime kavel met veel groen en hebben een ruime woonkamer met openhaard en een ruime keuken. Op de verdieping zijn naast de sanitaire ruimtes 3 tweepersoons slaapkamers aanwezig.

In 5 van de 6 te bouwen landhuizen is onder de woonverdieping een garage en universele ruimte aanwezig. Deze kunnen als activiteitenverblijf ingericht worden. Ook is er nog ruimte voor extra slaapkamers. De landhuizen hebben een woonoppervlakte van 200m2 en hebben een gezamenlijk plein met ruime parkeermogelijkheid.

Tevens wordt er een gemeenschappelijk speelterrein van 10000 m” achter de woningen gepland (geschikt voor sleehelling, jeu de boulesbaan, tennisveld, BBQruimte etc.)De Ardennen staan bekend om het natuurschoon, gezellige Franstalige invloeden en culturele activiteiten.

Het schitterende heuvelachtige landschap brengt u in pittoreske plaatsjes als Durbuy en La Roche waar het goed toeven is. Erg gezellig en er altijd wel wat te doen is. U kunt er flaneren door de gezellige straatjes, restaurants, terrasjes in overvloed en er worden veel outdoor-activiteiten voor u georganiseerd. Wandelen, vissen, mountainbiken, kanovaren, golfen etc. Ook zijn er twee officiële golfbanen en tennisbanen in de nabijheid beschikbaar.

Fanzel ligt op een half uur rijden van Luik, een uur rijden van Maastricht en drie en een half uur rijden van Amsterdam en ligt een half uur van de skipistes af.

Vakantie | http://www.woningkopenindeardennen.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis