Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

''Steeds ben ik het niet'' we praten over de auditie van de High school musical2 Talentenjacht van Jetix.

dinsdag 04 maart 2008, 18:06:42

Zondag, te Amstelveen.

Zenuwen gieren door het gebouw. Twee dagen geleden waren de auditie's voor de High school musical2 talentenjacht van het populaire kinderprogramma Jetix.

Ook Shannon deed auditie, de 15jarige dame had al eerder auditie's gedaan hoewel ze deze toch best wel bijzonder vond ''Bij deze auditie kreeg je de kans ook alles goed te doen''. vertelt Shannon. De 30 kinderen die geselecteerd waren voor de sing-along kregen een workshop van Babbete Labij. We spraken Shannon over de e-mail en vertelde: Babbete was echt heel aardig, ze gaf ons allemaal tips waar we veel aan hadden. Ook kwam ik wat oude-bekende tegen dat vond ik echt heel erg leuk, we hebben veel lol gehad en we hebben samen gezongen.

Van de 30 kinderen bij sing-along gingen er 10 door naar de theaterronde waar ook uiteindelijk de winnaar of winnares bekend werd gemaakt. Helaas Shannon zat daar niet bij. ''Dan kom je ergens en dan val je als nog af'' verteld Shannon. Drie van haar vriendinnen gingen wel het theater in. ''Ik vond het niet eens zo heel erg om af te gaan want het gaan niet alleen om het winnen maar het gaat er juist om dat je er van leert. Ik was super blij toen ik hoorde dat zij wel door waren want ik gun het ze echt''.

Claudia won de talentenjacht(Vriendin Shannon) op Zondag 23 Maart word de winnares uitgezonden. as Zaterdag vanaf 17:45 en Zondag vanaf 11:05, worden de auditie's uitgezonden, kijken dus!.

Bron: Young Entertainment News.

Overig | http://www,geensite.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis