Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Opvallende toonbankdisplay voor Starbalm voor de nieuwe generatie Spierbalsem

donderdag 21 februari 2008, 12:29:53

Opvallende toonbankdisplay voor Starbalm voor de nieuwe generatie Spierbalsem

Starbalm het nieuwe product van Novum Pharma plaatste XCJ in een passende toonbankdisplay.

Deze nieuwe generatie spierbalsem (voor soepele spieren en gewrichten) kan in deze compacte display optimaal gepresenteerd worden. Deze display vraagt weinig toonbankruimte en vergroot de omloopsnelheid van dit nieuwe product aanmerkelijk. De opvallende rode kleur zorgt voor een vertrouwde en herkenbare uitstraling.
Op de topkaart communiceren we dat dit een nieuwe generatie spierbalsem betreft. Starbalm heeft een aangename en niet penetrante geur, bevat geen kamfer en er ontstaan niet of nauwelijks vlekken van de balsem.

Frank van der Meulen, Directeur XCJ reclameproductie over het inzetten van toonbankdisplays:

Juist bij de introductie van een nieuw product is een toonbankdisplay hét middel om dit snel onder de aandacht te brengen. Dit soort producten kennen al een hoge omloopsnelheid waardoor een toonbankpresentatie vaak vooreen razendsnelle extra verkoop zorgt.
Deze presentatie, de productinhouden de prijs die met vergelijkbare spierbalsem zelfs goedkoper is zullen bijdragen aan het succes van Starbalm!

Starbalm productinformatie
Een gerenommeerde Chinese chemicus gebruikte de westerse inzichten van Novum Pharma voor het recept van STAR BALM. Het resultaat van deze samenwerking tussen oost en west is een range balsems in witte en rode, zeer krachtige, variant en een massageolie. Gloednieuw en speciaal voor de Europese markt.
Starbalm behoort tot de zelfde productgroep als bijvoorbeeld Tijgerbalsem. Een vingertip STAR BALM is voldoende om spieren in conditie te brengen en te houden. Starbalm wordt aanbevolen bij de behandeling van spierverharding en overmatig gespannen spieren. Een voordeel is daarbij dat het niet te snel in de huid dringt waardoor de behandeling langer volgehouden kan worden. De dieptewerking kan zodoende volledig benut worden. Om het beste resultaat te verkrijgen, is het raadzaam om STAR BALM 2 tot 3 keer per dag aan te brengen en de spieren daarna goed af te dekken voor een extra warmtegevoel. STARMBALM vlekt niet en is nagenoeg reukloos.
De STAR BALM producten zijn verkrijgbaar bij apotheek en drogisterij voor:
STAR BALM wit € 2,60 (10 gram) of € 5,30 (25 gram)
STAR BALM rood € 2,70 (10 gram) of € 5,40 (25 gram)
STAR BALM massage olie € 5,90 (50 ml)

Bedrijven | http://www.xcj.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis