Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Wie heeft De Duurst Advertentie Ooit.nl

donderdag 01 november 2007, 21:39:49

Persbericht


november 2007


DE DUURSTE ADVERTENTIE OOIT.NL

In navolging van een soortgelijke website in de V.S. is nu ook in Nederland de opvallende website DE DUURSTE ADVERTENTIE OOIT.NL gelanceerd.

“Een gimmick, maar wel met een serieuze ondertoon”, aldus de ontwerper van de site. “Het achterliggende idee is in feite zeer simpel: de advertentie van de hoogste bieder verschijnt op de site. Niet meer en niet minder. En misschien is uw bod wel het hoogste bod waardoor u de duurste advertentie ooit heeft. Wat het voor de bezoeker interessant maakt is de vermelding van de tien hoogstbiedende bedrijven en hun bod.”
In eerste instantie verwacht de initiatiefnemer vooral reactie vanuit zijn directe omgeving. Hij acht het echter niet onwaarschijnlijk, dat de site op langere termijn landelijke en internationale bekendheid zal krijgen (een Engelstalige versie van de site is reeds voorhanden). De uitdagende titel en de attractieve lay-out van de site trekken nu al dagelijks internetsurfers naar DE DUURSTE ADVERTENTIE OOIT.NL. Met het grote aantal bezoekers van deze site zullen de eerste adverteerders niet lang uitblijven.

Voor meer informatie: www.deduursteadvertentieooit.nl

Ontspanning | http://www.deduursteadvertentieooit.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis