Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 39

Van der Veen projectinrichting

vrijdag 02 maart 2007, 17:48:52

Van der Veen projectinrichting b.v. heeft ruim twintig jaar ervaring in kantoorinrichting. Wij zijn leverancier van kantoormeubilair.

Partner-principe
Wij werken volgens het "Partner-principe". In een project kunnen wij uw gesprekspartner worden op gebied van de genoemde disciplines en zullen u zo goed mogelijk adviseren. Het inrichten van een werkplek is immers werk voor specialisten geworden die rekening moeten houden met verschillende ergonomische factoren, ARBO wetgeving en natuurlijk de individuele- of collectieve wensen.

Tegenwoordig staat niet alleen de keuze voor een bepaald type buro centraal bij de keuze voor een inrichting. Belangrijk is de keuze voor een bepaald concept: wordt uw kantoor op traditionele wijze gebruikt, is er behoefte aan flexibele inrichting of zoekt u wellicht een combinatie van beide? Nieuwe informatie- en communicatiemiddelen zijn steeds vaker bepalende factoren bij het maken van een keuze voor een bepaald concept of type meubel.

Wij houden bij het maken van (inrichtings-)voorstellen, onder andere rekening met het welzijn van uw medewerkers, het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte, automatisering en design. Hierbij letten wij doorlopend op de ARBeidsOmstandighedenwet (ARBO) en de bestaande Nederlandse Ergonomie Normen (NEN). Daarnaast houden wij rekening met zaken als lichtinval, lichtkleur, ventilatie op de werkplek en kleur en uitstraling van het interieur in relatie tot de werkzaamheden en de architectuur. Wij zullen altijd zoeken naar de ideale oplossing die binnen uw budget past.

Bedrijven | http://www.vanderveenprojectinrichting.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis