Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Vakantiediscounter?? Vakantiemiscounter !!

zondag 01 juli 2007, 17:12:37

Nu de zomer in Nederland maar niet wil vlotten, zoeken duizenden mensen hun heil bij het boeken van een last minute naar zonnige oorden.
Via internet is er een veelheid aan aanbieders die over elkaar heen buitelen met stuntprijzen en tal van aanbiedingen. Kijk uit met wat u doet!!
Een van die aanbieders is Vakantiediscounter, enige tijd geleden overgegaan in andere handen. Zo op het oog een keurig bedrijf, een nette organisatie.
Ik heb ervaren met een stel regelrechte oplichters te maken te hebben gehad.
Een verzoek om informatie wordt namelijk direct geregistreerd als een boeking. Aanvullende vragen per e mail worden niet beantwoord, telefonisch hang je uren in de wacht.
Als vragen die wel essentieel zijn om tot een beslissing te komen niet worden beantwoord, rest je niets anders dan een reis bij een gewoon reisbureau te boeken. Da heb ik dan ook gedaan.
Zes maanden(!) na de door mij “geboekte” vakantie kreeg ik echter post van de Vakantiediscounter met betrekking tot de kosten van een door mij “geboekte” reis. Ik heb nimmer geboekt!!
Een dagvaarding om bij de Kantonrechter is bezorgd op een adres waar ik niet woonde. Een adres dat ik ook nimmer gebruikt heb in mijn correspondentie met de Vakantiediscounter. Een verstekveroordeling is daar het gevolg van. Zeker, dat is mijn fout.
Het geeft echter geen pas om willens en wetens te doen alsof er een boeking heeft plaatsgevonden en op valse gronden een veroordeling bij verstek te verkrijgen.

De nieuwe eigenaar van Vakantiediscounter, Elmar Reizen, stelt dat na de overname de techniek van de website aanzienlijk is verbeterd (het probleem uit het verleden wordt blijkbaar (h)erkend ) en dat de kwaliteit van de dienstverlening van het zittende personeel zodanig slecht was, dat er met een nieuwe, frisse ploeg gestart is.

Ik gun Elmar Reizen het allerbeste, ik vind het alleen onverteerbaar dat de directeur van Elmar Reizen, de heer Rokebrand, geen verantwoording wenst te nemen voor het verleden. Tegen de vorige eigenaar van Vakantiediscounter, Bronkhorst Travel te Arnhem, is door mij inmiddels bij de politie aangifte gegaan wegens oplichting en valsheid in geschrifte. Uiteraard zal Vakantiediscounter door mij kritisch worden gevolgd.
Aanbiedingen via internet lijken mooi. Zijn dat soms ook. Ik raad echter eenieder aan om zeer selectief te zijn bij het in zee gaan met dit soort aanbieders. Een slechte organisatie, onbekwaam personeel en een ronduit op bedrog gebaseerde website kunnen uw vakantieplezier behoorlijk vergallen.Drs. P.M. de Lange

Zoetermeer

Vakantie | http://www.integragroep.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis