Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

XCJ reclameproductie vervolmaakte de restyling van GNGR

vrijdag 29 juni 2007, 16:56:52

Het nieuwe drankje GNGR wordt al enige tijd door Wort Organic b.v. geïmporteerd vanuit Australië en is onder de naam Wort Organic (wort is gember) al enige tijd verkrijgbaar. De uitstraling van de verpakking, met schilderij van Lord Frederik Leighton (de Flaming June) was beeld en merk bepalend. De naam Wort Organic is voor een groot deel van de Europese markt slecht toepasbaar. Naast de restyling van de verpakking was het bedenken van een beter klinkende naam van groot belang en diende de verdere uitstraling het natuurlijke, het relax effect van gember en de hoge kwaliteit van het product te tonen.
Vele namen passeerde tijdens de brainstormsessies van ons creatief team. Uiteindelijk zijn we terug naar de basis gegaan, waar gaat het om, om Gember dus Ginger. Passend bij onze eigen stijl (XCJ staat namelijk voor Ik Zie JE) haalden we een letter weg en voegde we aan het beeldmerk de I toe aan de N. Zo ontstond er een pakkende én begrijpelijke naam, optimaal passend bij het product. Deze verpakking toont aan dat met minimale aanpassingen een vernieuwende uitstraling ontstaat, zonder het bestaande beeldmerk geheel te verlaten.

De 4 -pack van GNGR is van Meadboard 300 grams, offset. 4/0 + glansvernis.
Het drankje is vanaf 01-09-2007 te verkrijgen.

Dit wordt hét zomerdrankje van 2008!

GNGR FACTS:

GNGR is ginger, gember dus.

In de producten van GNGR is het ingrediënt gember de basis. Gember is zeer gezond en kent vele aangetoonde medicinaal werkende stoffen waaronder; gingerol, lineol, borneol, zingibain. zingibereen, zingiberol, pheilandreen en shogaol.

Gember werkt rustgevend, ontgiftigend, ademverfrissend, stimulerend en is goed tegen griep, verkoudheid, ontstekingen, vermoeidheid, hoge bloeddruk, bloedstolsels, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, koorts, darmklachten, diarree, menstruatiepijn en impotentie.

In de Chinese en Indiase geneeskunde wordt gember al meer dan een paar duizend jaar gebruikt tegen deze kwalen. Tegenwoordig is gember terug te vinden in elke keuken over de hele wereld! Gember is ‘hot’.

Voor ons is gember vooral heel erg lekker! In ons concept benadrukken we het natuurlijke en rustgevende karakter van gember. GNGR; ‘Relaxes Body & Mind’.

In een drukke wereld biedt GNGR een moment van rust en producten om van te genieten. De smaak combinaties van Gember & Citroen en Gember & Sinaasappel, ondersteund met de kruiden kamille en salie, worden verwerkt in producten als frisdrank, chocolade, ijs, (ijs)- thee, snack en koekproducten met toevoeging van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

De oudste producent van gember is China. Onze gember komt echter uit Australië. De gember uit Australië is zacht en mild van smaak. De smaak van Australische gember spreekt een breder publiek aan.

De producten van GNGR zijn internationaal. Binnen een sterk groeiend netwerk van natuurzuivere voedingsretailers zullen de producten van GNGR al snel internationaal worden verkocht in Europa maar ook in Amerika en Zuid-Afrika. GNGR is niet alleen voor de retail maar zeker ook voor de out-off-home markt.

GNGR is een geregistreerd merk van Wort Organic Europe b.v.

Welkom in de wereld die GNGR heet!

Productie GNGR door:

Wort Organic Europe b.v.
Midden Engweg 43
3882 TS Putten
KvK 08153582
Rabobank 119877880
Telefoon 0341-35 01 86
Fax 0341-37 01 96
www.gngr.org
info@gngr.org

Bedrijven | http://www.xcj.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis