Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Nieuwe website, uw hulp in de zoektocht naar financiële producten

woensdag 20 juni 2007, 10:42:23

Sinds 2 maanden is de nieuwe website www.financielestartpagina.net 'in de lucht'. Nu de aanloopfase is afgerond, is de website compleet en biedt deze een overzicht van allerhande financiële diensten en producten.

Het is moeilijk om door de bomen het bos van financiële aanbieders te herkennen of te onderscheiden. Steeds meer mensen gaan zelf op het internet zoeken naar verschillende aanbieders voor verzekeringen, hypotheken, etc.

www.financielestartpagina.net geeft u een keur aan keuzemogelijkheden. www.financielestartpagina.net zal u helpen in uw zoektocht naar de juiste financiering, verzekering, etc. De makers van deze financiële startpagina geven geen advies en zijn volledig onafhankelijk.

U kunt op de website producten en aanbieders vergelijken. U kunt producten direct online afsluiten of eerst rustig een offerte aanvragen.

Daarnaast bieden wij een gratis nieuwsbriefservice, deze nieuwsbrief is geheel GRATIS, en bevat nieuws uit de financiële markt voor de particuliere gebruikers. Geen ingewikkelde verhalen, maar voor iedereen duidelijk. Onze nieuwsbrieven bevatten nieuws en dienen niet om reclame uitingen aan onze leden over te brengen.

Media | http://www.financielestartpagina.net

 
 
   
vakspecialistaanhuis