Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

De vrijmarkt ook op internet een succesformule

zaterdag 27 september 2008, 17:30:53

Een nieuwe naam, een nieuwe site en een nieuwe succesformule. Drie factoren die alledrie op www.winkelkraam.nl van toepassing zijn. Sinds de oprichting van winkelkraam.nl in februari van dit jaar, zijn op deze site meer dan 338 kramen geopend en 30.000 advertenties geplaatst. De jongste vraag- en aanbodsite van Nederland werkt gratis, brengt koper en aanbieder met één muisklik bij elkaar en somt moeiteloos allerlei leuke adressen op waar ieder wat aan kan hebben.

Winkelkraam.nl werkt volgens het eeuwenoude principe om spullen te verkopen in een kraam. Dit principe is vertaald naar het moderne internetshoppen. Door slim gebruik te maken van de vele zoekmachines wordt de site vanaf de eerste dag moeiteloos door de meest uiteenlopende shoppers dan ook gevonden. En de ervaring heeft geleerd dat wie eenmaal geweest is, regelmatig ook weer terug komt.

Net als op de vrijmarkt heeft ook hier zowel koper als verkoper nog het gevoel van eerlijk en gezellig te kunnen handelen en de juiste koopjes te vinden. Het idee achter de site is simpel: plaatst je spullen op een gratis winkelkraam en laat de bezoekers virtueel op zijn gemak thuis lekker struinen. Roepen als een marktkoopman gaat nog net niet, etaleren en duidelijk aanprijzen wel.

Met het succes van de kramen heeft winkelkraam.nl zich in zeer korte tijd weten te nestelen in de top van meest bezochte en effectieve advertentiesites.

Omdat er op winkelkraam.nl met de regelmaat van het seizoen of als er een aanleiding voor is themapagina’s te vinden zijn, voelen de inmiddels al vele tienduizenden bezoekers zich al gauw op hun gemak. Kerst en Pasen, alles krijgt de aandacht die het verdient. En ook de kids kunnen met een gerust hart op winkelkraam.nl surfen. Aanbod over het randje wordt onmiddellijk door de medewerkers van winkelkraam.nl verwijderd. Winkelkraam.nl kent haar eigen filter.

De jongste en snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland, www.winkelkraam.nl, is bezig om groot te worden. Surf over een landelijke markt in dorpse sferen, zoek de koopjes en geniet zonder je huis uit te komen.

Op www.winkelkraam.nl is zelfs de euro veel meer waard!

Bedrijven | http://www.winkelkraam.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis