Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 17 week 49

Makkelijk een uniek en professioneel CV online maken

dinsdag 14 november 2017, 21:12:58

Hoe kom je in deze krappe banenmarkt aan je droombaan en hoe onderscheid jij je van andere sollicitanten? Het belangrijk om – naast het schrijven van een goede sollicitatiebrief – je te onderscheiden met een goed en compleet cv.

Werkgevers kijken naar een cv om te zien of de sollicitant alle competenties bezit en aan alle voorwaarden voor de baan voldoet. Met de online cv maker van CV5 vult iedereen de voor een werkgever belangrijke zaken in en wordt er niets over het hoofd gezien. Het cv wordt ijzersterk en het ziet er goed uit met een van de vele professionele lay-outs.

Een goed en uniek cv maken is super makkelijk met CV5. Er is geen apart tekstverwerkingsprogramma nodig en kan online vanuit de browser gebruikt worden. Er is een ruime keuze in designs, kleuren en formats, De indeling van de pagina is te wijzigen door de app in het bovenste deel (titelbalk) beet te pakken en te verslepen. Een cv maken is simpel en de werkgever ziet in één oogopslag wie de sollicitant is. Bovendien valt het tot in de puntjes verzorgde cv op tussen alle andere sollicitatiebrieven.

Werkgevers krijgen tegenwoordig zoveel brieven op een vacature, dat alleen degene die echt opvallen door uitstraling en professionaliteit worden gelezen. Voor iedere functie kan er een cv gemaakt worden met de CV5-app.

Dus voor iedereen die meer kans wil maken op die droombaan, maak gebruik van cv5 om jouw cv volledig te maken én de aandacht te trekken en vast te houden van een potentiële nieuwe werkgever.

Personeel | http://www.cv5.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis