Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 32

Halo ringen

zaterdag 29 april 2017, 17:14:17

Symbool voor liefde en trouw

Zit jouw "burgerlijke" periode er al aan te komen en ben jij bezig met het meest romantische huwelijksaanzoek? Durf jij een aanzoek te doen aan DE ware? Verloven is een speciale gelegenheid. Een verloving staat symbool voor liefde en trouw. Iedereen die gaat trouwen is opzoek naar een veelbelovende verlovingsring met niet hedendaagse schoonheid voor zijn of haar bijzondere vrouw.

Eén van de populairste stijlen

Veel vrouwen zijn ‘jaloers’ op de exclusieve diamanten waarmee beroemdheden en royals maar al te graag, pronken.
Halo verlovingsringen is een populaire stijl ANNO 2016. Het is een vrij ‘moeilijke’ ring maar elegant is ie zeker. DE diamant is het middelpunt in deze ring. De middelste diamant wordt omringd door kleinere diamanten. De kracht van de Halo is dat de kleinere diamanten rondom de centrale diamant – samen de illusie, van 1 grote diamant wekken. Rond, oudslijpsel, kussen of peer geslepen, het maakt niet uit welke vorm je kiest.

Typisch vrouwen

Vrouwen hebben elke dag een andere stijl", lijkt het wel. Denk je te weten wat ze leuk vinden, zeggen ze de volgende dag weer iets totaal anders. Hun stijlen variëren voortdurend. Met een Halo verlovingsring, kan je weinig fout doen. Deze elegante en tijdloze collectie biedt een mooie creatie en een krachtige look.

Pavé of geen pavé? Die vraag is lastig te beantwoorden. Zoals al eerder gezegd heeft een halo verlovingsring een tijdloze en elegante look. Deze ring is dus uitermate geschikt voor een "Show Your Ring Selfie" ! Wil je voor nog wat extra exclusiviteit gaan? Ga dan voor een halo Verlovingsring waarvan de band is bezet met pavé diamanten. Jouw aanzoek wordt hierdoor ‘wereldnieuws en DE ring mag dan ook zeker gezien worden.

Met Halo verlovingsringen maak je elke droom of wens realiseerbaar.

Overig | http://www.amobruiloft.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis