Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Google Page Rank

maandag 12 maart 2007, 13:59:14

Wat is de rang van de Pagina, wat is achterverbindingen en waarom zijn zij van belang?

Vele moderne onderzoeksmotoren gebruiken pagina weelderige en achterverbindingen als één manier om te meten hoe relevant een website aan een bepaalde onderzoeksvraag is. Als bruto vereenvoudiging, meer en betere kwaliteit verbindt de rug = hogere paginarang = het hogere onderzoeksmotor rangschikken voor uw plaats.

Eerst, het jargon.
Achter verbinding: dit is waar een website met uw plaats verbindt; d.w.z. Heeft plaats X een verbinding die aan uw plaats richt, dan heeft uw plaats een achterverbinding van Plaats X
Uniedirectionele verbinding: waar slechts plaats X verbindingen met uw plaats, maar uw plaats NIET met plaats X verbinden
Wederkerige verbinding: waar twee plaatsen verbindingen zo zij beide verbinding aan elkaar de tekst van het Anker hebben geruild: de tekst/de beschrijving die met uw verbinding op de achterverbindingsplaats wordt geassocieerd.
De rang van de pagina: Het merkgebonden systeem van Google om een waarde (van 1-10 waar 10) best zijn aan het gecombineerde aantal en de kwaliteit van achterverbindingen toe te wijzen die aan uw plaats richten. Vaak afgekort aan "PR"
De Motor van het onderzoek vloeit Pagina (SERP) voort: wij gebruiken de termen "SERPs" om naar de de resultatenpagina van de onderzoeksmotor te verwijzen, en de positie van een plaats op het. Zo als een website een SERP van 3 heeft, betekent het voor een bepaald sleutelwoordonderzoek het op pagina 3 van de resultaten verschijnt.
Merk op dat sommige mensen SERP om naar de positie inzake de pagina gebruiken te verwijzen, zodat een SERP van 3 ook kan betekenen de plaats bij #3 op de eerste pagina verschijnt.

De controle, u pagineert nu rang en backlinks! Het snelle en gemakkelijke weelderige controleren van de pagina bij http://www.quickpagerank.com/index_dutch.php

Zo, wat doet het al gemiddelde?

In de online marketing wereld, de Weelderige middelen van de Pagina een. Stijgend PR van een website is één van de belangrijkste nadruk van online marketing.
Het doel is zo hoog PR te krijgen mogelijk voor uw plaats. PR wordt door een merkgebonden algoritme gemeten dat tot Google behoort. Welke Google doet zijn maatregel de kwaliteit die van de plaats met uw plaats verbindt. Hoe doet het dit?
Door, onder andere, PR van die plaats te meten. Er is ook bewijsmateriaal dat de graad van relatedness van inhoud ook belangrijk is. Als u bent een b.v. website van Onroerende goederen situeert, dan een achterverbinding van een plaats die in scuba-uitrustingstoestel veel aan u kan behandelt niet waard zijn.
Maar de achterverbindingen van plaatsen die goed PR hebben en verwant met u zijn (b.v. door de industrie of door gebied/plaats) zijn goed waard het achtervolgen. Door het aantal en de kwaliteit van verbindingen te verhogen die aan uw plaats, in tijd richten zult u uw PR verhogen.

Merk ook op dat veel andere motoren ook achterverbindingen als deel van hun algoritme SERP gebruiken. Wat kunnen niet zo verfijnd zijn zoals Google, maar velen meten het aantal achterverbindingen in hun index en gebruiken dit als deel van hoe zij uw plaats onder een bepaald onderzoek rangschikken.

U kunt uw achterverbindingen en paginarang bij http://www.quickpagerank.com/index_dutch.php controleren

Zo, hoe verbeter ik mijn Rang van de Pagina?

Ten eerste, zorg ervoor uw plaats goede kwaliteitsinhoud heeft. Maak andere plaatsen en hun eigenaars met u willen verbinden. Dan ga op het Web weg en begin tot voorstellen aan andere website-eigenaars op verwante gebieden te maken.

Ideaal gezien, zult u verbindingen van plaatsen krijgen die een hogere Rang van de Pagina dan van u hebben, maar dit is niet altijd mogelijk. Wat u zou moeten zoeken zijn plaatsen die: Heb goede inhoud is relevant of verwant met uw plaats heeft reeds één of andere Rang van de Pagina (d.w.z. niet gloednieuw) Ook, kunnen de oudere domeinen doen dan beter nieuwere domeinen

Enkele "nots".

Omzichtig ben van (voor allen) plaatsen Vrije FFA; vaak doen deze u geen goed en kunnen eigenlijk doen u beschadigen aangezien zij om als spam plaatsen door sommige motoren neigen worden bekeken. Niet "spam" uw ankertekst; maak het relevant en overbelast het niet met sleutelwoorden of herhalingen. Variëer uw ankertekst. Gebruik verschillende variaties of herschrijft van ankertekst op verschillende plaatsen.
Zorg ervoor de pagina waar uw verbinding zal worden geplaatst door de onderzoeksmotoren is geïndexeerd. Als het niet (of kan om de reden zijn niet) toen is geïndexeerd zult u geen voordeel van het krijgen. Zorg ervoor dat de pagina's u verbindingen plaatst op grenzen aan het aantal vermelde verbindingen hebben. De enige cijfers zijn ideaal, maar niet altijd mogelijk

Dit artikel wordt door http://www.quickpagerank.com/index_dutch.php
verstrekt.

Internet | http://www.quickpagerank.com

 
 
   
vakspecialistaanhuis