Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Eenvoudig echte kaarten maken via internet

dinsdag 06 maart 2007, 16:32:01

PERSBERICHT

Online échte kaarten maken met je eigen foto
Op www.kaartje2go.nl kunnen consumenten échte wenskaarten maken met hun eigen digitale foto's. “Kaarten in de winkel hebben vaak een standaardtekst die niet altijd aansluit op hetgeen jij wilt vertellen. Bovendien is een zelfgemaakte wenskaart leuk voor de maker én de ontvanger. Met kaartje2go bieden we het gereedschap waarmee iedereen zijn eigen unieke kaarten kan maken en versturen, en nog voordelig ook!” zegt Foppe Strikwerda van kaartje2go.

Snel en simpel
In vier simpele stappen maak je op www.kaartje2go.nl je eigen ontwerp met foto, teksten, en naar keuze een kader of een tekstwolkje. De kaarten worden tweezijdig in kleur gedrukt en vervolgens door Kaartje2go naar de brievenbus gebracht. De kaarten die vóór 15.00 uur zijn gemaakt, ploffen de volgende werkdag al op de mat. “Kaartje2go is een unieke manier om vrienden of familie te verrassen met een leuk en origineel kaartje. En een bijkomend voordeel is dat je nooit meer door de regen naar de brievenbus hoeft!”

Van uitnodigingen tot verhuiskaarten
Naast wenskaarten kun je bij kaartje2go ook verhuiskaarten, uitnodigingen, vakantiekaartjes, kerstkaarten, geboortekaartjes of valentijnskaarten maken. “Veel klanten maken gebruik van onze site omdat kaartje2go veel creatieve mogelijkheden biedt. En we staan soms te kijken wat klanten al niet verzinnen. We zien iedere dag weer de leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes, of housewarming parties, of voor huwelijksfeesten voorbijkomen. Je eigen verhuiskaarten maken met een foto van je nieuwe woning is tegenwoordig ook enorm in. En op die trend groeien wij graag mee!” aldus Klaas Korte van kaartje2go.

De leukste kaarten maak je zó, met Kaartje2go! - http://www.kaartje2go.nl

wenskaarten - verhuiskaarten – uitnodigingen – geboortekaartjes - kerstkaarten

Internet | http://www.kaartje2go.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis