Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Hotel Zuiderbad

vrijdag 02 maart 2007, 17:57:58

Hotel Zuiderbad ligt op een unieke locatie direct aan de zeereep (kustwering) van Zandvoort. Vanuit onze modern ingerichte hotelkamers, heeft U een onbeperkt uitzicht over strand en zee, zich uitstrekkende van de pieren van IJmuiden tot de vuurtoren van Scheveningen.

Goed gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel

De rustige ligging aan de zuidelijke boulevard is werkelijk het vermelden waard. Het strand direct voor de deur, de gezellige dorpskern op slechts 250 meter afstand en het Casino naast de deur. Voor een aangenaam verblijf staan de vriendelijke en persoonlijke service en de goede keuken van ons hotel garant.

De inrichting en kleurzetting van het restaurant en de wintertuin (serre), is vanzelfsprekend geïnspireerd door zee en strand. Waar mogelijk gedecoreerd met authentieke en natuurlijke materialen. Waardoor u ook tijdens ontbijt, diner of een drankje nog de kust ervaart.

Comfortabele kamers met zeezicht

Onze comfortabele kamers zijn met zorg ingericht en omgetoverd tot een oase van ruimte en licht. De kamers liggen zowel op de begane grond als op de eerste en tweede etage. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende boxspringbedden met dekbedden, een zitje, centrale verwarming en uiteraard douche of bad, toilet, telefoon, (kabel)TV en niet te vergeten, een schitterend uitzicht op zee!

De meeste kamers beschikken over een heerlijk balkon met zitje, waardoor u zelfs tot in de kleine uurtjes kunt genieten van een zwoele zomeravond en het ruisen van de zee. Zelfs vanuit bed kunt u volledig ontspannen opgaan in de pracht van een zonsondergang!

Ontspanning | http://www.hotelzuiderbad.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis