Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 14 week 33

Aqua Diving Amsterdam start met webshop.

maandag 30 juli 2007, 10:52:08

Voor aankopen van uw duikmaterialen hoeft u voortaan niet meer de deur uit. Vanaf 15 juli 2007 kunt u via de website van Aqua Diving Amsterdam online uw duikmateriaal bestellen.

Uiteraard blijft u altijd welkom in onze winkel waar wij u graag informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van duikmaterialen en duiklessen.

Aqua Diving Amsterdam

Aqua-Diving is een winkel die alles heeft wat een sportduiker maar nodig denkt te hebben om met een gerust hart te water te gaan om de onderwaterwereld te verkennen.
Denk hierbij aan TOPMERKEN als Suunto, Tusa, Mares, AquaLung, Seaquest Technisub, Bare Teknodiver, Mediving, Metalsub, Camaro, Princeton en Procean. U kunt het zo gek niet bedenken of Aqua-Diving heeft het voor u in huis.
Maar niet alleen de 'algemene' duikmaterialen zijn er bij Aqua-Diving, ook voor de meer speciale wensen zoals bijvoorbeeld een duikbril op sterkte (+ of - glazen) of een droogpak op maat kunt u bij Aqua-Diving terecht. Natuurlijk is Aqua-Diving er ook voor de duikers die nog geen duikmaterialen bezitten, zij kunnen voor hun vakantie of plezierduik in eigen land bij Aqua-Diving de gewenste duikmaterialen huren (van snorkel tot duikcomputer).
Kunt u nog niet duiken maar wilt u dit wel heel graag leren? Aqua-Diving is een 6 ster opleidingscenter, u kunt alle denkbare sportduik opleidingen volgen die er maar zijn, van snorkelaar tot duikinstructeur. Wilt u het gewoon eens proberen omdat u niet zeker weet of de duiksport wel iets voor u is? Maak dan gewoon een afspraak voor een introductieduik om het eens op een rustige en verantwoorde manier in het zwembad te beleven. Voor de juiste duikopleiding kunt u dus altijd bij Aqua-Diving terecht.
Aqua-Diving is er niet puur en alleen voor de sportduikers, in de zomermaanden heeft Aqua-Diving namelijk één van de grootste collecties Reef slippers van Europa en wordt door velen bezocht om de nodige beachwear in te slaan, wij hebben de TOPMERKEN als Reef, Hawaiianas, Camaro Badmode, Hawaiian Tropic huidprotectie en huidverzorging, Care Plus producten voor de echte reizigers, Besto Zwemvesten (van babymaat tot volwassenmaat) maar ook strandattributen zoals frisbée's, beachrackets, badlakens etc. zijn altijd voorradig.
Ook de mensen die op zoek zijn naar lectuur over vissen, koralen, schelpen en/of reisbestemmingen zijn bij Aqua-Diving aan het juiste adres. Aqua-Diving beschikt over een ruim gesorteerde collectie boeken over alles wat maar met duiken en aanverwante zaken te maken heeft zoals: de flora en fauna van onze zeeën, reizen en thrillers. Dus als u ook maar iets nodig heeft op het gebied van duiken/snorkelen en alles daar om heen bent u bij Aqua-Diving aan het goede adres!

Ontspanning | http://www.aqua-diving.nl

 
 
   
vakspecialistaanhuis